Ja, si jo delal sam, ali si toliko odštel za material in delo mehanika? Žal jaz sama ne znam kaj dosti popraviti

, tako da bom morala plačati mehanika, ampak sem našla dobrega in dokaj poceni. Zaenkrat dobro prenaša moje gnjavaže in nenehno spreminjanje odločitev - generalka ali menjava. Pa saj razumete, kako je. Sem že zdaj navezana na avto in mi je žal mašine, če se jo da porihtat. Zato bomo zdaj vseeno probali par stvari pa bomo videli, kako bo. V skrajnem primeru v menjavo še vedno lahko gremo. Trenutna odločitev: damo porihtat glavo, naštelat ventile, zamenjamo turbino. V grobem. Upam, da bo to to. En kolega, ki je tak avto imel, meni, da mašina ni čist kaput, glede na to, kako teče po dveh letih pauziranja. Po ravnem se namreč čisto lepo pelješ. Stotka komot! V hribček komal leze v prvi. Kadi pa belo da se bojiš, da se bo zadaj kdo zastrupil! Ampak mogoče bodo naši posegi pomagali k ozdravitvi. Kdo ve!?
Če bi nekateri ljudje padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili!