Spoštovani gospod svetovalec!
Upam da mi boste pomagali. Pred nekaj dnevi sem se odpravila zjutraj na delo in pustila svojega moža doma pred televizijo. Kak kilometer od doma se mi je avto ustavil in nisem ga mogla več vžgati, tako sem bila primorana iti peš nazaj domov.
Ko sem prišla domov, nisem mogla verjeti očem! Moj mož je bil v postelji s sosedovo hčerko. Jaz sem stara 32 let, moj mož 34, in sosedova punca 19, poročena sva pa 10 let.
Sem pod hudim stresom, takoj potrebujem dober nasvet, prosim, pomagajte mi!
Šifra: Nadvse obupana:

Lepo pozdravljena "Nadvse obupana"!
Vedno mi je hudo, ko slišim, da imajo ljudje tovrstne težave. Da se je avto ustavil po tako kratki prevoženi razdalji je lahko več vzrokov. Najprej poglejte, če imate v rezervoarju zadosti goriva. Morda pa ste tankali oporečni bencin na OMV? Lahko tudi da črpalka ne dela pravilno, ali pa je morda problem v elektriki - akumulator, svečke, vžigalne tuljave? Možno je, da je kriva ključavnica, ali pa računalnik vbrizga, sploh če je od firme Magneti Marelli. Vsekakor bi vam predlagal, da pokličete uslužbence avtomehanične delavnice, da vam pridejo potegnit avto v garažo in ga tam natanko pregledajo.
Upam, da bo ta nasvet rešil vaš problem!?
S spoštovanjem vaš svetovalec