Prvi del najinega potepanja je letos v roke vzela Irena in prevozila prvih 500 km
Jaz sem med tem malo pridremal in se spočil za nadaljevanje poti ,ker sva se odločila da greva do mesta Katerini kjer je srečanje in najina prva postaja kar v enem kosu .vmes sva naredila samo postanek za tankanje v Beogradu in kasneje pred makedonsko mejo,da se malo pretegneva za nadeljevanje preko Makedonije v Grčijo.

V kamp je pred nama že prispel Luka iz Hrošč kluba ki se je tudi potepal po Grčiji in rezerviral prostor za kampiranje.
Sledilo je kopanje ,mrzlo pivo in seveda zaslužen počitek.
Naslednji dan sta se pridružila še Stane in Silva ravno tako iz Hrošč kluba, ki sta prispela z trajektom .
Samo srečanje nič posebnega kakor tudi ne obsežno ,ampak OK gostitelji prijazni in ustrežljivi z Uzo in Metakso

Da je čas hitreje minil so organizirali igre na plaži
Tudi prijazne grkinje ki so bile sosede v kampu so mi posodile roštil ki so imele ravno segretega da meni ni bilo treba kurit našega za pripravo večerje
Vglavnem mi smo se meli fino ,nas so lepo sprejeli in na zaključku tudi obdarili .

potem sva nadeljevala proti Atenam najbližja pot je preko otoka Evila , Tako sva šla na trajekt in na otok na kateremu je dopustoval tudi Trabl(urban) Campers forum
in je ravno na poti v bližini mesta Limini tako da se ustaviva pri njemu ,malo podebateramo ob hladnem pivu, tam tudi prespiva ,drugi dan pa nadaljujeva preko otoka in mostu v Atene.
Na poti videla veliko lepih zalivov ,tako da tudi slikala nisva več ker je tega enostavno preveč.
Mesto Atene ,groza

nagužvano ,oske ulice večpasovnice brez talnih označb za razvrstitev v križiščih ,
motoristov toliko da ne veš na katero stran bi gledal da koga ne zgaziš vglavnem gužva in gužva .
Najin cilj je bil ogled akropole ki sva jo tudi z pomočjo Juste tudi našla in se pripeljala neposredno na sam vhod .
Tisti dan tudi najbolj vroče verjetno tam nekje 40 stopinj ampak ko prispeš na sam hrib in vidiš te veličastne objekte pozabiš na vročino ker imaš preveč dela z občudovanjem le teh .

Po ogledu se odločiva za nadaljevanje poti proti Korintu (Korintski prekop)na poti vstaviva za osvežitev , večerjo in nočitev v kampu in pot nadaljujeva naslednji dan .
Iz Korinta se premakneva proti Patri in prečkava ožino preko mostu ,in tako se počasi in vstrajno pomikava proti trajektni luki Igomenica.na poti seveda postanki za osvežitev in ogled raznih zanimivosti.